Ny genbrugsbutik! Et frø er plantet i Hellerup

Ny genbrugsbutik! Et frø er plantet i Hellerup

I dag, d. 27. maj, åbnede butik nr. 84 i Danmission Genbrug i Hellerup.

Danmissions næstformand, Hanne Rosenberg, holder tale

Danmissions næstformand, Hanne Rosenberg, holder tale

Næstformand i Danmission, Hanne Rosenberg, ønskede tillykke og sammenlignede genbrugsbutikken med et sennepsfrø. Det mindste frø, som vokser sig til et stort og smukt træ, hvor mange kan søge ly. Hun ønskede, at både Danmissions partnere verden over og de frivillige i genbrugsbutikken må få læ og livsmod gennem arbejdet i butikken. Gentoftes borgmester Hans Toft klippede også en af de røde snore og bød velkommen til kommunen. Borgmesteren fortalte, hvordan butikken på hjørnet af Bernstorffsvej og Kildegårdsvej i sig selv er en genbrugshistorie. Der er blevet overskud af bankfilialer, så nu genbruger genbrugsbutikken lokalerne og får glæde af det, som ellers ikke kunne bruges mere. I kælderen under butikken kan man stadig opleve den gamle bankboks, som nu fyldes med genbrugsvarer.

Vi ønsker Guds velsignelse til arbejdet i den nye genbrugsbutik – må frøet vokse sig stort i Hellerup!!

 

Danmission Genbrug Hellerup - Åbning 27maj2014 060

De tre røde silkesnore blev klippet af (fra højre): Hans Toft, borgmester i Gentofte Kommune, Anne-Marie A. Jørgensen, erhvervspraktik i Danmission Genbrug og Hanne Rosenberg, næstformand i Danmissions bestyrelse. Yderst til venstre ses Torben Holm, Genbrugsleder i Danmission.

Danmissions nye genbrugsbutik i Hellerup inden åbning og klar til kunder!

Danmissions nye genbrugsbutik i Hellerup inden åbning og klar til kunder!