25 år med genbrug i Taastrup fejres med 50 % rabat d. 12. maj!

Hjertelig velkommen til jubilæum mandag 12. maj kl. 11–14! Velkommen til alle vore mange kunder og gode venner til 25 års jubilæum, hvor vi giver 50 % på alle varer og vil byde på en forfriskning.

Det markeres samtidig, at samarbejdet mellem to organisationer, der tidligere stod bag genbrugsarbejdet, er ophørt. Nu står således Danmission bag vores butik på Taastrup Hovedgade 89. Vi skifter navn efter 25 år fra Kirkens Genbrug til Danmission Genbrug.

Butikken støtter som hidtil fattige og udsatte mennesker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark gennem Danmissions projekter.Derfor er de frivillige medarbejdere taknemmelige for enhver form for hjælp til arbejdet i butikken. Vi tager fortsat med tak imod tøj- og sko, ting og sager, samt øvrigt indbo og vi afhenter gerne, dog efter aftale. Du kan også blive frivillig i butikken, hvor vi har et godt socialt fællesskab, der støtter en god sag.

På gensyn 12. maj.

Med venlig hilsen fra 55 friske frivillige i Taastrup

Kirkens Genbrug Tåstrup, Taastrup Hovedgade 89, 2630 Taastrup

Tlf.: 4399 9389

Find butikken her

 

Om butikken

Butikken samlede areal er nu 230 m2, og her blev i 2013 solgt genbrugsvarer for lige over 1 mill. kr., og det er et forbløffende godt salgsresultat i kun genbrugstøj og ting og sager, for vores frivillige jo ikke har areal til at sælge møbler.