Vær med til Gospel Aid - det gør en forskel

Vær med til Gospel Aid - det gør en forskel

GospelAid 2014 støtter Danmissions arbejde i Egypten gennem CEOSS (koptisk-evangelisk udviklingsorganisation i Egypten). Forleden besøgte repræsentanter fra CEOSS København og takkede GospelAid.

Måske overvejer du, om du skal deltage i GospelAid eller ej. Måske overvejer du, om du skal donere 100 kr. pr. sms eller ej. Måske overvejer du, om det nytter noget eller ej. Desuden er Egypten jo ret langt væk, og der er så mange ting, man burde støtte, at det til sidst virker mere overkommeligt ikke at støtte noget overhovedet.

Men forleden var Egypten meget tæt på. Egypten landede midt i Fredens Kirke i København for at besøge Hans Christian Jochimsens kor, The Gospel Choir, som er et af de kor, der deltager i GospelAid den 14. juni.

Der stod de. Fem repræsentanter fra Coptic Evangelical Organization for Social Services (CEOSS), der er en af Egyptens største NGO’er. Det er dem, Danmission, som modtager indsamlingen fra GospelAid, samarbejder med, og de når årligt ud til mere end to millioner udsatte mennesker i Egypten, heraf mange børn.

Repræsentanterne fra CEOSS satte ord på, hvad du er med til at gøre, når du støtter GospelAid. Ord, der blev til billeder af sultne og trætte børn, som med mad, lægehjælp og skolegang nu går en langt lysere fremtid i møde. Børn, som for første gang i deres liv oplever, hvordan det er, når voksne omkring dem hjælper med at løfte de tunge byrder fra deres skuldre.  

”Vores opgave er at give håb, hvor intet håb er,” som en af repræsentanterne udtrykte det. Og for os der var til stede i Fredens Kirke, var der pludselig ikke længere så meget at overveje.

Hvad med dig – overvejer du stadig?

Læs her, hvordan du kan være med til GospelAid.