Fuld fart på Danmission Unge Aarhus

Fuld fart på Danmission Unge Aarhus

Marts måned har budt på mange oplevelser i Aarhus

I midten af marts havde Danmission Unge arrangeret en oplægsaften med gæster fra Zanzibar: pastor Lusungu, sheikh Talib og Danmissions udsendte Daniel Nygaard Madsen. De fortalte om deres egne oplevelser med dialog og erfaringer fra det dialogarbejde, som Danmission er med til at drive på Zanzibar, og om fodboldturneringer, barnedrømme og kampen for at fortsætte trods konflikter. Udover ord og historier havde de et par dialogøvelser med sig, som satte gang i de ca. 50 tilhørere med grin og indhold til eftertanke.

Senere på måneden var Danmission Unge på besøg hos Silkeborg Højskole, for at facilitere en dialog-workshop for eleverne på skolens U-landslinje. Da eleverne tager til Sydindien i juni, for bl.a. at besøge nogle af Danmissions projekter og partnere, var der fokus på dialog og på nogle af de udfordringer og overraskelser, eleverne kan se frem til at møde i et samfund, hvor tro spiller en helt central rolle.

Endelig var Danmission Unge med til at lave en børnegudstjeneste i Hasle Kirke, Aarhus. Så Danmission Unge Aarhus kan se tilbage på en måned med udbytte af det arbejde, der ligger i at skabe et aktivt netværk for unge engageret i Danmissions arbejde. – Og arbejdet fortsætter derudaf i april måned, bl.a. med en dialog-café – læs mere her.