Fra teorien på ruc til virkeligheden i Cambodja

Fra teorien på ruc til virkeligheden i Cambodja

Danmission har fået ny volontør i Cambodja

25-årige Kirsten Larsen er blevet ansat som volontør i Danmission fra marts til september 2014. Basen for Kirstens volontørtid bliver Cambodja, hvor Danmission arbejder for at styrke den kristne kirke, forbedre fattige folks levevilkår og skabe dialog. Hun kommer til at arbejde på Danmissions landekontor i Phnom Penh og hos Cepa, der arbejder med videreuddannelse af tidligere bibelskoleelever.

Kirsten Larsen er opvokset i Holsted mellem Kolding og Esbjerg og gik på gymnasiet i Vejen. Siden er hun flyttet til Sjælland, hvor hun i sommer færdiggjorde sin bachelor ved Roskilde Universitet i sociologi og udviklingsstudier.

“Jeg har taget orlov fra mit studie for at få mulighed for at bruge noget af det teoretiske stof, jeg har tillært mig på mit studie, i den virkelige verden. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med de forskellige projekter, som Danmission har i Cambodja,” siger hun.

Særligt ser hun frem til at få et indblik i, hvordan befolkningen i Cambodja lever, og hvilke traditioner de bygger deres levemåde på og til at tage del i udviklingsarbejdet inden for fattigdomsbekæmpelse, kirkeudvikling og dialog.

Følg med i Kirsten Larsens oplevelser i Cambodja på www.blog.danmission.dk