Tak for støtten til Danmarks Indsamling 2014

Tak for støtten til Danmarks Indsamling 2014

Danmission får 1 million kroner til Madagaskar. Det samlede slutresultat lød på 87.414.404 kroner efter TV-showet, som lørdag aften satte et flot punktum for Danmarks Indsamling 2014

Over 87 millioner kroner blev der samlet ind under Danmarks Indsamling 2014, som havde temaet ”Når mor mangler”. Dermed blev sidste års indsamlingsresultat på 76 millioner slået med 11 millioner.

Og der er hårdt brug for indsatsen – FN skønner, at over 43 millioner børn i Afrika syd for Sahara har mistet deres mor eller far.

Danmission får 1 million kroner fra Danmarks Indsamling, som skal bruges til at hjælpe børn og deres familier i Madagaskar.

”Tak for jeres støtte! Opbakningen fra danskerne og erhvervslivet har været fantastisk. Og der er hårdt brug for indsatsen. Med vores andel af pengene kan vi skabe en nye livsmuligheder for familier i Madagaskar, så mor og far ikke er nødt til at forlade børnene for at kunne forsørge familien,” siger Charlotte Dyhr, kommunikationschef i Danmission.

Nåede du ikke at være med i Danmarks Indsamling 2014, så kan du hjælpe de forældreløse børn i Madagaskar og de mange andre fattige og udsatte mennesker i Danmissions projekter – klik her og støt.

Her kan du læse mere om Danmissions projekt “Når mor mangler” i Madagaskar – klik her