Frivillige søges til indtastning af billedtekster

Vær med til at bevare et unikt stykke kirke- og kulturhistorie.

Danmission er i færd med at organisere og registrere organisationens omfattende billedarkiv i en online offentlig tilgængelig database. Der er tale om henved 30.000 billeder fra 18 lande. De første billeder er fra første del af 1800 tallet. Disse historiske fotos vil i databasen blive akkompagneret  af forklarende billedtekster hvilket vil medvirke til bevarelse af et stykke dansk og international missions-, kirke- og kulturhistorie.

Vi efterlyser frivillige, der vil hjælpe med at indskrive tekster til disse fotos. Det foregår ved en computer, hvorfor den frivillige skal have i hvert fald minimal erfaring med computer, for at kunne taste de data ind, der er skrevet på bagsiden af billederne.

Har du lyst til at være en del af det frivillige fællesskab omkring billedarkivet?

For yderligere information og henvendelse til:

Billedarkivet ved Jørgen Nørgaard Pedersen
jorgennp@webspeed.dk eller 4017 4720